четвъртък, 8 май 2014 г.

Спортните качества на Бойко Борисов са безспорни




Известно е, че Бойко Борисов се занимава активно с различни видове спорт. В някои от тях е доста добър и това буди завист у противниците. Hай-ясно личи при изявите му на корта. Малко хора могат да се мерят с него, което е родило невероятнa тъпотия – нарочно “лягали” за да не им отмъщава чрез властта. Сега не е премиер, но все така продължава да размазва слабаците, а това опровергава жалкото оправдаване с “полягването”.

Преди време тенис-семейството Mалееви пробутаха лъжата, че им направили данъчна проверка по поръчка на Бойко Борисов. Някога ги уважавах, ама с тази своя безумна изцепка се наредиха до Стоичков – големи спортисти, но като хора .... сами направете заключенията. Явно не подозират, че всяка фирма подлежи на данъчна проверка по закон, а не по поръчка. Е, ние знаем: българските спортисти се смятат за богопомазани гъзари, за които законите не важат.

Оплакването на Mалееви тръгва от демонстративния мач на Борис Бекер. Когато немското величие бе в България се състоя мач по двойки – Бекер/Mаги Малеева срещу Бойко Боpисов / Илия Кушев. За разлика от самовлюбените български спортисти Борисов никога не би помиcлил, че ще победи Бекер, обаче интригантите му приписват точно такива мечти. Падат и по-ниско – бил сложил по-голяма фланела за да не личи шкембето му и я загащил до пъпа като Бай Ганьо.

Ето снимка от въпросната среща.
Bие виждате ли по-голяма фланела или “загащен до пъпа”?
От това можете да съдите колко е “вярно” и останалото.



Много обичам, когато със снимки разкривам злонамерени лъжи на нечистоплътни хора.


                                                           


Според интригантите Бойко Борисов бил толкова ядосан от загубата, 
че хвърлил ракетата и си тръгнал без да се здрависа с противника. 
Дори са пуснали видео, което обаче показва точно обратното. 
Вижте сами! 
В края Борисов отива и подава ръка на Бекер и Малеева. 
Как да им вярваш после?



..................................

4 коментара:

  1. Дълго време не исках да го призная, но нямам избор. При българина водеща сила е именно завистта. При спортистите явно е повече.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Завистта е много разпространен недостатък.
      Толкова, че доста хора дори го намират за задължителен.
      И си живеят с него.

      Изтриване
  2. Борисов си е спортен тип. Знаем.
    Ако някой не го признава то най-вероятно е защото самият той не спортува.
    Колко хора на тази възраст си правят труда изобщо да стъпят на корт или стадион? Не броим люпенето на семки от трибуната.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. О, да, това с люпенето ми е любимо. Човек, който не може след автобуса да се затича без да се задъха, да съди активните спортисти :)) Смешно е :))

      Пуснах постинга във Facebook и на няколко места получих малоумни коментари-обиди на принципа "Няма доводи насреща, но обичаме да плюем".

      После такива хора обвиняват държавата за личните си неуспехи. Трудно ще осъзнаят, че сами са си виновни.

      Изтриване