понеделник, 10 юни 2013 г.

Холивуд мечтае за български екшън-сценарист




Hollywood


Като се разходя по българските Интернет-форуми, винаги оставам с впечатлението, че у нас е пълно със самородни таланти, които ако живееха в САЩ, почти сигурно биха направили кариера в Холивуд –  по-специално като сценаристи на екшъни. Bероятно самите Шварценегър, Уилис и Cталоун биха потърсили техните услуги, ако подозираха за съществуването им.





Въпросната “творческа дейност” получи очакван тласък от масираната кампания за злепоставяне на ГЕРБ и в частност на Бойко Борисов. След като 4 години не спряха да бълват глупости срещу него, въпреки несъществуващата цензура, сега е ред на приятелите му – близки, далечни и дори …. непознати.





Бившият премиер бил приятел на Румен Николов-Пашата, а той от своя страна познавал Димитър Стефанов, известен като Митко Каратиста. Последният се оказа доста оборотен. От него проплака не кой да е, а самият Гриша Ганчев – Каратистът искал да му стане съдружник. Лично отишъл в офиса му и го заявил в прав текст.

Как си представяте подобни неща?! Могат да се случат на обикновен гражданин, без особени контакти и финансови възможности. Но да се стовари върху главата на мастит бизнесмен като Ганчев! Как?! Знаете ли колко могъщ е въпросният? B държавата няма човек, който да отиде при него и да му прилага махленско-мутренски похвати.

Моето заключение: това е поредната историйка от общия план за злепоставяне на Борисов и хората, с които изобщо някога е имал контакт – лишат ли го от тях, вече няма кой да му помогне.

Споменатият Димитър Стефанов-Каратиста е замесен в още много “истини”, от които може би най-шокиращата е посещението му в Афганистан, във военната ни база ….. за да натовари няколко тона хероин /!!!!/.

Ай стига, бе! Дори фантазията би трябвало да има граници. Но не и когато твори български блогър, позоваващ се на “посветени”.

Абе, хора, наистина ли ви харесва да четете подобни измишльотини? Тонове хероин от военна база - кой би опитал да го направи, след като не може да остане тайна? Няма такъв глупак. Сериозно ли вярвате, че Борисов, Пашата и Каратиста са нещо като богове? Виж, да бяха диктатори, можеха да го направят. Но при диктатура нямаше да се чува дума срещу тях по форумите - българинът е мълчал половин век на комунистите, та няма начин изведнъж да е станал егати колко смел.

Пак същият Митко Стефанов въртял фиpми, които били виновни за непосилните сметки от ЧЕЗ. Схващате ли: уж човек на Пашата-Борисов, а в същото време предизвикал причината, поради която падна правителството на ГЕРБ /!!!!/. Тук дори няма логика. Като е човек на някой, би трябвало да работи в негова полза, а не срещу интересите му. Ама явно някои автори не четат драсканиците си.

Крайно време е Големите от Холивуд да се позавъртят из българските форуми и да уважат самородните ни таланти. Tъкмо ще им излезе по-евтино, защото нашенецът е готов да оплюе дори майка си срещу ….. малко финансово възнаграждение. Може и без възнаграждение – достатъчни са злобата и омразата между българите.




          Социолозите се скараха

3 коментара:

  1. Борисов е виновен до доказване на противното !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. А мислех да ставам премиер :)

      Не е лесна тази работа.

      Изтриване

  2. Сега прочетох изказване на Волен Cидеров, че Цветанов е поръчал убийството на Мишо Бирата !!!!!!!!!!

    Крайно време е да потърсят отговорност на всички гнусни лъжци, защото нещата вече станаха извратени.

    А Cидеров явно плаче за психиатър - доста изцепки събра напоследък. Cобствените му избиратели го наричат "турчин". Едва ли ще влезе в следващия Парламент - просто още не знае колко изгуби с подкрепата си за настоящото комунистическо-турско престъпно правителство.

    ОтговорИзтриване