четвъртък, 30 август 2012 г.

66-годишният Плачидо се ожени за 29-годишната си приятелка










Dnes.bg


Микеле Плачидо събра 200 близки и приятели на сватбата си със своята приятелка Федерика Винченти, съобщават италианските електронни издания.

Церемонията се е състояла на 14 август вечерта в църквата Сан Никола на гр. Чистернино, провинция Бриндизи в Южна Италия. Сред гостите е имало много представители на шоубизнеса и на политиката, пише БТА. Сред тях са се откроявали италианският политик Пиерфердинандо Казини и певецът Ал Бано, придружаван от втората си половинка Лоредана Лечизо.

По време на църковната церемония Ал Бано е поздравил младоженците с Аве Мария, въпреки че преди това местните църковни власти му бяха забранили да изпълни песента в църквата, защото не била църковна.

Това породи полемика и се наложи Ал Бано да обяснява в пресата, че е пял Аве Мария пред папа Йоан Павел Втори, пред Майка Тереза, както и по време на религиозни прояви.

Микеле Плачидо е на 66 години. Новата му половинка е на 29 години и е актриса. Двойката е заедно от 10 години и има дете, малкия Габриеле, роден през 2006 г.

Микеле Плачидо има общо пет деца. Три са от първия му брак с актрисата Симонета Стефанели. Плачидо имаше извънбрачна връзка и с актрисата Вирджини Александер, която му роди син.






                                     Черни мартеници



                                                            Райско цвете



                              The Great Barrier Reef of Australia



Европейският потребителски център в Германия оставя нерешени 
41 на сто от случаите с нарушени права










Лесна печалба от Интернет


Affiliate Program ”Get Money from your Website”




Няма коментари:

Публикуване на коментар