четвъртък, 28 февруари 2013 г.

Нова глупост на Меги Дерм





Скандално известната “бизнесменка” Меги Дерм за пореден път доказа нищожната концентрация на сиво вещество в главата си. Този път обясни, че за нея е по-важно да гледа кучета, отколкото деца. Госпожата е известна с навика да храни бездомни помияри зад ресторанта си, вярвайки че така се превръща в “добра душа”. Hейните животни многократно са нападали случайни минувачи, което изобщо не пречи на стопанката им да лъже, че не пречат на никой. По същата линия дори си позволи да заплашва, че ще наеме биячи, ако види някой да убива кучета. Това й донесе някои неприятности и след като й “свиха сармите”, вече не се “отваря” толкова. 


Същевременно със споменатата богоугодна дейност, Меги Дерм е създала фондация за изоставени деца. Сега няма да разглеждаме всеизвестния факт, че фондациите се появяват с една-едничка цел – маскирано чрез някаква човеколюбива идея, собственикът събира средства, от които 90% влизат в собствения му джоб. По-странното: за разлика от храненето на помияри, вниманието на госпожата към децата е почти нулево – сама призна, че единствено тя е член на въпросната организация. 

Отново изниква въпросът “Нима животните са по-важни от децата?” Нормалните хора би трябвало да си го зададат, а на останалите и Господ не може да налее акъл.


                                    Секси изглед

                                                 Фейсбук група - Забавление

                     Бизнес в Интернет

                Обречена




miniPRIX



6 коментара:

  1. Тая ли е Меги Дерм? Нещо деформирана изглежда. Mоже би от пластични операции. Помня глупавите й заплахи. Късмет е извадила, че не са се събрали група здравеняци и да й хвърлят здрав пердах. Hе стига че не може да се мине край ресторанта й, а и заплахи раздава. Mай не е у ред.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Външния й вид няма да коментирам, но определено не е много умна.
      Шантаво е да човек да мисли повече за кучетата, отколкото за децата.

      Скоро се беше оплаквала, че в Южния парк са я млатили, ама като прочетеш по-внимателно, прави впечатление, че е оставила фантазията си да вилнее. Доста преувеличени оплаквания.

      Изтриване
  2. Кукураи безчет се роят навред!

    ОтговорИзтриване
  3. "Късмет е извадила, че не са се събрали група здравеняци и да й хвърлят здрав пердах..." Ахахахаааааа яко, трябват група здравеняци за да пердашат Меги Дерм или която и да е друга дама. Колко простотия има по този свят

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Не е хубаво да става, но и на дама не отива да заплашва. Особено хора заради животни.

      Изтриване