събота, 21 септември 2013 г.

Атентатът срещу Ахмед Доган





Много се изговори по въпроса, но все пак да обобщим подробностите около това незабравимо шоу – първи български принос в световната история, демонстриращ уникалната ни склонност да се излагаме с аматьорски инсценировки.

1. Човек с условна присъда присъства като делегат на конференция /!!!/.

2. Същият влиза въоръжен въпреки уж засилената охрана /!!!/




Ммда, въоръжен с ….   газов пистолет – първи сигнал за театрална постановка /следващият опит може да е с воден пистолет/. Румен Петков опита да го омаловажи с Ако открият у него бойно оръжие, ще стане лошо с условната присъда
Егати, този човек беше шеф на МВР!!! Експерт, ти да видиш!

Доста тъпо! Тръгваш да правиш атентат, а се притесняваш да не те хванат с боен пистолет! Все едно да размишляваш дали си фотогеничен за камерата.
Явно близкото приятелство между Доган и Петков процъфтява повече отвсякога и двамата ще се защитават взаимно по необходимия начин.

3. Hападателят  изминава няколко десетки метра, без да бъде забелязан нито от НСО, нито от личната охрана на Доган, които би трябвало да са нащрек след заплахите по адрес на шефа им, усилено рекламирани в медиите /явно да се разбере, че нЕкой мноу, ама мноу иска да застреля бившия затворник и настоящ лидер на ДПС/.

4. С драматичен скок атентаторът излиза на трибуната и насочва пистолет към главата на Доган. Засечка! Втора засечка!!! Все още няма охрана. Дребничкият Сокол успява сам да изблъска по-едрият агресор, който явно съвсем е забравил целта си и не пробва нищо повече от облещен поглед”. Чак сега идват хората от НСО.

5. Обезвреждане на атентатора. Като заловена циганка-джебчийка на Женски пазар – който мине откъм гърба, блъска и удря. Всеки мераклия се изрежда. Няма белезници, няма бързо извеждане – трябва повече хора да видят стрелеца в този истински атентат”.


Лютви Местан, наследник на Доган, побърза да каже пред чуждестранните медии, че в България липсват права и свободи. Или както отбеляза акад Георги Марков, гост на Карбовски Нечестно и лицемерно иска да прехвърли неприятностите от болната глава на здравата, т.е. вълненията в поразклатената му партия трябва да станат проблем на България”.

Същият Лютви Местан /явно в час с шоуто/ опита да ни убеди, че газовият пистолет е едва ли не най-опасното оръжие и е съвсем нормално да бъде използвано в такова начинание. “Eкспертно отсече Който твърди, че това е безопасен пистолет, нека подложи собственото си слепоочие!”
Хитро! По същия начин може да обяви тръба за фунийки като смъртоносно пособие, защото с нея се вади око.



JTN Research





Няма коментари:

Публикуване на коментар