неделя, 19 януари 2014 г.

Дом за сираци или хомо-осиновители?





Скоро при моя любима блогърка отново бе повдигнат проблемът за или против хомосексуализма. Всъщност въпросът отдавна не стои, защото тези хора са приети в обществото и дори имат силни позиции. Проблемът е в периодичното натрапване чрез паради или друг вид демонстрации.

Сега искам да обърна по-специално внимание на въпроса кое е за предпочитане – дом за сираци или хомо-осиновители? Tук има много различни гледни точки и подробности, т.е. всеки случай трябва да се обсъди отделно. Засяга и цял куп самостоятелни теми.




Кое поставя въпроса? Финансовата необходимост за да живееш нормален живот. Излиза, че парите са по-важни от личността на човека – имаш нужда от тях. И кой идва? Онзи, който може да плати. Казано иначе: купуваш човек. Звучи грозно, ама е точно така. Ако приемем това купуване, би трябвало да одобрим и другите видове: платена любов, платен поръчков материал в дадена медия и т.н.

От друга страна това е твоят шанс да получиш образование и да бъдеш достоен гражданин вместо пропаднал крадец. За съжаление изобщо не е сигурно дали ще го получиш или на негово място ще ти се случат неочаквани неща. Самата перспектива да бъдеш отгледан от “мама и мама” или “тате и тате” със сигурност ще те промени като човек. Hаивно е да мислим, че това няма да окаже влияние. Децата са като попивателна хартия - тогава как да не приемат най-близкия пример? Дори да не се превърнеш в 100%-ов хомосексуалист, задължително ще има други изменения и не е задължително да са в положителна посока.

Образованието идва на по-късен етап. Тогава какво е онова, с което евентуалните осиновители опитват да привлекат вниманието на малкото дете? Дрешки, играчки, лакомства .... С абсолютно същото и педофилите ги привличат. Tака у детето будят симпатия. Това обаче не са истински и чисти чувства, а обикновено купуване. Hе твърдя, че всеки хомо-осиновител е педофил, но трябва да признаете: приликата е очевидна. Говоря за начина, по който печелят детското внимание. Ако ме разбирате.

Наистина брутална дилема! В интерес на обективността нека признаем, че и хетеро-родители да осиновят дете, неговото благоденствие пак не е гарантирано. Затова смятам, че ако се случи нещо такова, контролът трябва да е много затегнат. Hе можем да изхождаме от недоказаната добросъвестност на осиновителите – каквито и да са те.

Друг мой материал по темата можете да видите тук

............................................................
Един от коментарите ми по темата:
............................................................

Хомосексуалистите играят на струната “Обществото е виновно, че ни приемат така”. На абсолютно същата струна могат да заиграят и примерно некрофилите или зоофилите. Забележи: не включвам педофилите.

Колкото хомосексуалистите имат право да правят парад, толкова имат право и проститутките. Гарантирам: повече хора ще са доволни. Казваш, педалите са подтиснати. Проститутките могат да претендират за същото. И некрофилите, и зоофилите...

Да не забравя циганите – те също претендират, че са подтискани от обществото и въпреки привилегиите се смятат за дискриминирани.

Нали ще се освобождаваме от предразсъдъци. Нека да караме наред. Защо избирателно? На този фон забраната за цигарите е направо безобидна. Връщаме и тях по заведенията!

Така де, искам и аз да съм доволен. Пуша, пия и гледам голи жени на парад.
Защо хомосексуалистите да са по-специални от мен?





2 коментара:

  1. В американските сайтове има много оплювки сред коментарите относно обръщението на Путин към хомосексуалистите желаещи да посетят олимпиадата в Сочи - "Оставете децата на мира!" В моя коментар подчертах, че е прав имайки предвид агресивността и фрапиращия ексхибиционизъм на тези твари, криещ се зад "борба за права" и "ксенофобия". Наблегнах, че ако децата не са им цел, няма причина да се чувстват обидени.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Да, ексхебиционизъм е право в десятката.

      Не знам докога ще се надпреварваме с Господ или нека го наречем Природата.

      Мъж и жена могат да създадат дете, докато хомосексуалистите не могат. Ето я Думата на Природата! Дете отглеждат само хетеросексуални. Всичко друго е в разрез с природните закони. Аз гласувам за тях, а не за лайфстайл-бълвочите на разни, които искат да се пишат за големи новатори.


      Изтриване