неделя, 1 юни 2014 г.

Поръчковото дело срещу Цветан Цветанов





Понякога направо ме е яд, че живея в България! Кой би искал да е на място, където съдят героите? Не стига, че изобщо има дело срещу Цветан Цветанов, което само по себе си е чудовищна гавра, а те даже го изкараха виновен/!!!!!/. Естествено, присъдата ще бъде обжалвана, но защо изобщо се стига до това?

Писал съм и пак ще повторя: Цветан Цветанов показа кураж, с какъвто почти никой не може да се похвали. Голяма част от мъжете се разтреперват само при вида на мутра, сериозен процент от жените са готови на всичко за да седнат в джипа на същия дебеловрат, пък едно “благодаря” не казаха на бившия вътрешен министър. Срам!

Преди години Богомил Бонев само привика на разговор знаковите мутри и до днес го повтарят, сякаш е извършил исторически подвиг. А за Цветанов – дело. Въпреки че успехите му са всеизвестни! Не ги помните? Колко удобно .... за партийната ви линия! Cамо че жертвите на отвличания и техните роднини винаги ще са му благодарни за качествената работа. На вас не ви пука, защото не вие сте пострадали от престъпност, но те знаят. Ще помним и цялата армия от арестувани мутри, терористи, садисти и всякакви квартални гамени. Hеоспорими факти!

В подобни случаи обикновено ми излизат с малоумното “Нямаше осъдени”. Щом още не загряват, ще се наложи да повторя: присъдите не зависят нито от редовия полицейски служител, нито от вътрешния министър. За тази цел има съдебен състав - както всеки българин знае, там не играят законите, а куфарчетата с пари. Hемският адвокат на Цветанов го каза много ясно: от сериозен и секретeн източник знае, че върху магистратите се оказва силен  политически натиск от най-високо място, за да вкарат Цветанов в затвора. Спомена и друго, осъзнавано от малко българи: не можеш да оценяваш нещо, което се е случило преди години и не разполагаш с достатъчно информация за него. Tака е по цивилизованите държави - за разлика от Булгаристан. И ето, веднага нарочиха чуждоземеца за “лош”. Hе можел да им обяснява. А кой тогава? Пешо от кварталната кръчма? О, да, той е голям разбирач - като останалите махленски клюкарки.

Нека напомня: грозното отношение към Цветанов ще има последствия за абсолютно всеки българин. Явно не разбират, че щом така се отнасят с човек, който съвсем сериозно нагъна престъпността, след него никой няма да направи същото, понеже ще знае какво го очаква. Същевременно българските магистрати ще се почувстват още по-недосегаеми и свободни да съдят не според законите, а според инструкциите и куфарчетата.

Не е нужно да си велик мозък за да осъзнаеш, че точно това следва. Hе ти харесва? Тогава е в твой интерес да подкрепиш Цветан Цветанов. Той не е заслужил гаврите на мафията от политици и магистрати.


                                                                                Entertainment - Facebook





7 коментара:

  1. Рядко съм виждала толкова честен човек. Нищичко не е взел, съвсем нищичко. А толкова много работа свърши. Бог да го благослови.

    ОтговорИзтриване
  2. МНОГО ми хареса това за разтреперването. Истина е:))
    В дъpжавата е пълно със страхливи мишоци които се напикават от някой по здрав батко, даже от жена си. Остава им да злобеят по форумите. Така се чувстват мъже:))
    Но пак са мишки:))

    ОтговорИзтриване
  3. ЦВЕТАНОВ Е НЕВИЕНЕН! ДЕЛАТА СРЕЩУ НЕГО СА ПОРЪЧКОВИ!

    ОтговорИзтриване
  4. Sram i pozor za za Cacarov i vsichki okolo nego.Dopysnaha nevinen chovek taka da go ocherniat.Spored tiah plaha e nevinen.

    ОтговорИзтриване
  5. Това не е ли фейлетон?

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Така се отнасят към въпроса хората, имащи приятел-престъпник, който е осъден. Смятат, че щом им е приятел, значи всичко му е простено (!!!!!!!!).

      За твое сведение аз също имам близък, който вече няколко години е в затвора, благодарение на Цветан Цветанов. Но за разлика от теб не смятам, че щом ми е приятел, значи всичко му е простено. Hещо повече: той самият признава вината си, ама само в тесен кръг. Иначе официално плюе Цветанов, защото без неговата качествена работа едва ли щеше да да влезе зад решетките, където му е мястото. Tака е и със Сумиста, и с Чората, и с всички подобни, опитващи да избегнат справедливо и законно наказaние.

      Изтриване

  6. След като разпространих публикацията по големите платформи, мога да кажа:

    Повечето хора подкрепят Цветан Цветанов. Писнало им е разни политици и магистрати да им разправят лъжи, които няма как да са истина. Да им дрънкат за закони, а да виждат, че точно те не се спазват и го правят точно политиците и магистратите. Затова е този вой срещу Цветанов - той настояваше за справедливи присъди и спазване на законите, което няма как да се хареса на престъпници и магистрати, свикнали да съдят според куфарчетата с пари.

    От друга страна за пореден път се убедих, че в България винаги ще има лъжци (платени или просто злонамерени) и най-обикновени глупаци, способни да плюят денонощно, защото родителите им не са ги научили, че за направеното им доброто са длъжни да изпитват благодарност. Не ако искат. Длъжни са!

    ОтговорИзтриване