събота, 12 юли 2014 г.

Природните закони са над всичко





Видях дискусия за циганската традиция да се купуват булки на по 8-10 години, след което, естествено, ги използват по предназначение – с една булка първо се прави секс. Pазговорът изобщо не се въртеше около това, че подобни деяния са жестока гавра с детската психика на хиляди ромски момичета. Спореха на коя институция трябва да сигнализират и дори се скараха (!!!).

Да, в една правова държава законите са важни. Има организации/фондации за какво ли не. Оставям настрана доколко вършат работа – известно е, че някои са само параван за други дейности.

Странното в случая е: говорят за правни закони при условие, че природните са нарушени. Докато ние броим и пресмятаме колко дълги и докъде трябва да са жалбите, педофилията съвсем трайно се е настанила в обществото.

Едно дете на 8-10 години не е готово за секс. Tова просто трябва да бъде забранено и преследвано като жестоко престъпление. Било ромска традиция! Hа други места канибализмът е традиция – трябва ли да го приемем?

Подло и нечестно е да се излиза с номера за традициите – характерно не само за циганите, но и за някои мюсюлмански държави. Tова обслужва мъжете, обаче жените не го одобряват. Даже има такива, които са избягали на запад и основават фондации за борба със споменатите традиции.

Някои много обичат да говорят за официални закони и ги използват за защита на престъпления, извъртайки нещата по удобен начин и използвайки опасното "ако не е изрично забранено, значи е позволено". Освен право, има и морал. Нека им напомня: природните закони са по-важни. Какво ще се случи с цялата законова уредба, ако човечеството се самоунищожи, гаврейки се със собствената си биология? Всичко, включително планетата Земя, отива по дяволите! Сега разбирате кое е по-важно и с предимство.


Роми броят по 40 бона за бяла булка
Ром си купи булка за 15 бона на Йордановден
Братя роми отвлякоха момиче за булка
Ужас! Пазарът на булки във възход




2 коментара:

  1. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ромите да започнат да спазват официалните закони. Защо не го правят?

    ОтговорИзтриване
  2. ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ЕДВА ЛИ , НО ЧОВЕЧЕСТВОТО...ДА ЩЕ ГО УНИЩОЖАТ И НАМАЛЯТ МНОГОКРАТНО!

    ОтговорИзтриване