събота, 23 август 2014 г.

Нови комунистически интриги





Комунистически профил, създаден за провокации, пусна видео от молебен, на който са Петро Порошенко, съпругата, сина му и разни официални лица. Още първият коментар бе:

Вижте каменното лице на съпругата! Личи, че е злобна.

И по какво личи? Всъщност кое поведение би било правилно? Tова е молебен, т.е. нормално е да стои неподвижно. Други предложения? Хоро ли да играе, с глас ли да се смее? Tогава щяха да я заклеймят като лигла. И тъй като са лишени от тази възможност, вероятно точно същото ги ядосва, та се чудят какво да изсмучат от пръстите си.

Пак в същата публикация имаше още едно видео – от клетвата на Порошенко. Последният върви по червен килим и точно тогава един от войниците изпуска оръжието си. Явно от притеснение.

Веднага започнаха коментари на принципа “Пуцай, пуцай, па все нещо Ке падне!”

Представете си, Порошенко трябвало да зареже протокола, клетвата и едва ли не на ръце да занесе войника до болницата. Tова не е ли изсмукано от пръстите? Ако става дума за церемония с участието на Владимир Путин, тези коментатори дали биха очаквали от него да свърши някоя хамалска работа, евентуално крушка да смени, пирон да забие ... Или тогава щяха да се сетят за протокола?

На това му викат да търсиш теле под вола. И после ще искат да ги слушам! Hе става. Мнението на такива злобни хейтъри не ме интересува.




Няма коментари:

Публикуване на коментар