понеделник, 24 юни 2013 г.

Dessertino - здравословни храни и десерти



Dessertino е български сайт, предлагащ американски здравословни храни и десерти.

Подходящи за абсолютно всеки, който желае да живее здравословно без значение от неговата възраст, професия и интереси.




В онлайн магазина Dessertino.com се предлагат десерти само на водещите в САЩ производители на здравословни десерти с натурален състав.




Плащанията се осъществяват, чрез международната разплащателна система PayPal, приемаща следните кредитни и дебитни карти - Visa, MasterCard, Discover, American Express. PayPal е лидер в онлайн разплащанията с над 110 милиона активни потребители и обработвайки дневно транзакции на обща стойност над $315 милиона.

Продуктите се изпращат, като Регистрирана пощенска пратка, която може да бъде проследявана от момента на изпращането, до доставянето до адреса. Цената за доставка се определя на база на теглото на продуктите в поръчката. Ние не начисляваме допълнителни такси, върху официалните пощенски тарифи, с изключение на фиксирана такса за опаковане на пратката.

Срока на доставка зависи от адрес за доставка, като срока варира от 3 до 14 работни дни. В процеса на работа ние установихме, че повечето пратки се доставят в срок от 7 дни. Конкретният срок на доставка до твоят адрес, ще можеш да видиш в процеса на плащане. Пратката ще бъде доставена до твоят адрес или в близкият до теб пощенски офис, в зависимост от начина на работа на пощенските служители в твоята държава. Ако се наложи да получиш пратката си от пощенски офис, то ти ще получиш известие, когато тя пристигне.


Това е банерът.

Можете да разгледате и да прецените сами.


Dessertino.com




Няма коментари:

Публикуване на коментар