петък, 31 януари 2014 г.

Безочлива комунистическа наглост





Крайно време е българските комунисти да проумеят, че не можеш да изискваш нещо, което дълго време си забранявал на другите и дори желаеш пак да го правиш.

В моя блог има модерация, защото така по-лесно следя коментарите, а и съм видял доста удари под пояса - като например псувни. Казал съм: каруцарските изрази са обида към хората, които уважавам, и знам, че не пропускат моя публикация. Те ме интересуват. А не някакви комплексари, за които смисълът на живота е да ме напсуват. Те да стоят далече!




За цензурата: другари комунисти, научете значението на тази дума! Първо, точно вие нямате право да говорите по въпроса, защото още помним Желязната завеса и обещавам да не забравим. Второ, модерация и цензура са различни неща. Като искаш коментарът ти да излезе веднага, направи свой блог и пиши там. В моя ще чакаш одобрение. Спирам само псувните, затова нямате право да недоволствате. Всеки може да види, че съм пускал дори най-безочливите комунистически лъжи, целящи манипулация на глупавите и непросветените.

Прави впечатление, че другарите все още дрънкат за човешки права. Къде са? За какви права става дума, след като одобрявате хладнокръвните убийства на невинни деца в Северна Корея? Това ли е законност? Tова ли е справедливо наказание? Защо пък вие да наказвате? Хайде вас да накажат по същия начин и да видим дали ще ви хареса! О, не сте виновни? Чакайте, не го решавате вие! То всеки се мисли за невинен.

Няма го вече филмът Партията-Майка решава и другите безропотно приемат. Забравете го, защото няма да се повтори!





1 коментар:

  1. Ти па кво се правиш на луд? Едни могат да забраняват и кожодерстват, а други не могат. Толкова е просто. Първите са гъзари, вторите гоя. Нема кво да бистриме. Примирявай се и трай, щот да не те растрелят.

    ОтговорИзтриване