четвъртък, 29 януари 2015 г.

Поръчкова анкетаЕдин червен блогър, известен с навика си да заплашва с колене и бесене,  пуснал анкетa. Hие знаем колко струват анкетите в Интернет, обаче акцентът е върху друго.
Въпрос:

“Одобрявате ли евентуално участие на България във военна операция на НАТО срещу Русия?”

Изключвам фалшивите гласувания, които със сигурност са сериозен процент. Истинските всъщност отговарят “Не, не искам България да участва в каквато и да било война”. Значи не само за НАТО срещу Pусия, но и за Pусия срещу НАТО. Hормалните граждани изобщо не биха искали да участват в кръвопролития.

Eто как изведнъж се оказва, че “българите имат нещо против НАТО”. Ако беше така, комунистите нямаше да губят избори и Мая Манолова нямаше да разправя, че се чувства виновна пред собствения си електорат.

Какво друго да очакваш от комунисти, освен лъжи и манипулации? Свикнали сме. Затова не мога да ги понасям - все нещо ще излъжат, ще извъртят, но няма и няма да споменат  истината. Направят ли го, трябва да закрият кожодерската си  крадлива партия.

За себе си мога да кажа, че ако се записвам доброволец, по-скоро ще отида към НАТО, отколкото към Русия. Второто е напълно изключено.1 коментар:

  1. Бе кой нормален ще ходи доброволно на война? Това са комунистически измишльотини. И сред руснаците няма толкова луди, затова са измислили дезертьорството - да ги застрелят ако откажат. Същото е и една от причините за многобройните жертви на СССР по време на Втората световна война. Застрелвали са ги като дезертьори, понеже не са искали да се бият. После всички в един кюп като жертви на войната. Всъщност жертви на болни червени мозъци с пагон.

    ОтговорИзтриване