неделя, 28 юни 2020 г.

Аз не вярвам на тези компромати


Обичате ли да ви лъжат? И аз не обичам. Затова като видя или прочета нещо, което е на кантар, не бързам да вярвам или отричам, а първо си задавам въпроса как е направено, т.е. дали е възможно да бъде създадено. Така постъпих с компроматите за Бойко Борисов, които напоследък изскачат като по команда и очевидно целта им е да постигнат напълно изкуствено компрометиране на премиера.

Първо беше записът, където Борисов уж изрича разни неща за Цвета Караянчева. Ама защо отричал. Е, как няма да отрича? Трябва ли да признае една лъжа?

Да не мислите, че телефонът на Бойко Борисов обикаля от ръка на ръка и всеки може да сложи подслушвателно устройство? Или пък ловят думите му от въздуха? Или смятате, че той не е наясно какви опасности го дебнат и говори каруцарски пред масова публика, та да го запишат? Особено за такъв важен за него човек като Цвета Караянчева.

После изникнаха снимки на шкафче, пълно с евро. Било в спалнята на премиера, където той държал огромни суми до възглавницата си. Като прибавим, че въпросната спалня явно е по-оживена от Цариградско шосе и там влиза който си поиска, направо става чуден и "достоверен" компромат. Hа това толкова лично място може да снима всеки един от безбройните случайни, познати и непознати минувачи. Hаправо е като исторически паметник, посещаван редовно от туристи.

Как си го представяте? Hякой ще влезе, па ще рови, па ще снима. Да не говорим, че Бойко Борисов много обича да споделя с всеки срещнат какво държи в нощното си шкафче. Дава и подробности, задоволява всяко любопитство.

Да ви кажа ли нещо, което наистина е лесно да се направи? Фасулска работа е да намериш снимка на същото шкафче, до което е позирал Бойко Борисов, и да го напълниш с каквото пожелаеш. Що пък не? Наивници винаги е имало и ще има. Все при някой ще върже.

Около премиера всичко е толкова точно координирано, че буквално за секунди може да бъде стеснен кръгът от заподозрени, съответно разкрит евентуалният създател на компромати. Особено за спалнята можете да сте сигурни, че не влизат непроверени хора.

Преди време същите тролски сайтове пуснаха слух, че дъщерята на Бойко Борисов карала с 340 км/ч по американска магистрала. Колко хора се замислиха, че тази скорост е проблем дори за професионален състезател от Формула 1, да не говорим за млада и неопитна шофьорка?

Хич не е трудно да разкриеш такива фейк-новини. Просто трябва да се замислиш.

Любопитни линкове
Изненада от сериен убиец
Легенда за Бойко Борисов
Червено и синьо зомби


2 коментара:


  1. Със или без компромати Бойко си отива. Много ядене падна, но всичко си има край. Айде стига.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За Бойко няма нищо доказано - само слухове. Но онези, които разпространяват измислици като описаните в поста, със сигурност лъжат и за много други неща. Това ми е достатъчно, за да съм сигурен в престъпните им намерения.

      Изтриване