петък, 10 април 2020 г.

Мишо Шамара пак показа, че се комплексира от Бойко Борисов


Да ме прощава Бойко Борисов, че го споменавам заедно с такова леке като Мишо Шамара, но само по този начин мога да изразя възмущението си.


Варненският рапър е от хората, които смятат, че могат да бъдат известни само ако поддържат скандали. Е, разбираемо е, като няма с какво друго да ги запомнят. Опитаха да го замесят във "война" с Бойко Борисов. Чакайте бе, кой е той, та ще води война с премиера? Дори не му е равностоен противник. Hо нека проследим хронологията, която е повече от забавна.

За пръв път Мишо се осмели да говори открито против Бойко Борисов, когато участваше в Биг Брадър. По същото време правителството на ГЕРБ беше в оставка и нямаше нищо по-лесно от това да сипеш обвинения. Рапърът използва трибуната на шоуто, за да хвърля помия. Някой от съквартирантите го попита нещо и Мишо веднага споменава "Бойко" Никой нищо не го пита, но Мишо пак:"Бойко". Нарочно и изсмукано от пръстите. Жалка гледка. Явно няма акъл, за да измисли нещо по-ефектно.

После ГЕРБ се върнаха на власт и Мишо моментално млъкна. Досещам се как е треперила душицата му. Но лъвът не може да се впечатли от мишката и никой не потърси отговорност на рапъра.

По-късно Шамара замина в САЩ, надявайки се да направи кариера под псевдонима Биг Ша. Май не му е потръгнало много, след като прочетох, че се издържа като шофьор на такси. Аз лично бих сложил тази професия наравно с мияч на чинии, но щом го влече, нека върти волана.


Избягал на хиляди километри разстояние, Мишо пак стана мъж. Смело пусна видео, в което сипеше брутални обиди по адрес на Бойко Борисов. Няма да изброявам мръсотиите, изречени от него - те доказват липсата на доводи. Мен лично повече ме издразни, че споменава самозапалилите се хора. Сериозно: някой вярва ли, че на Мишо му пука за тези мъченици? Аз не вярвам. На такъв простак като него не е възможно да му пука за която и да било съдба, освен неговата собствена. Във видеото този "майстор на римите" на няколко пъти заекваше, губейки дар-слово - може би се давеше в собствената си отрова.

Последната изцепка на "съвестния будител" е защитата му за богатите хора, които били репресирани от Бойко Борисов. Това е истински туш! Да оправдаваш доказани крадци, наричайки крадец онзи, който им е попречил да крадат! За такава полюция трябва наистина да си голям лъжец и лицемер.

Използвам случая за малък паралел. Известна е враждата между  варненеца Мишо  и софиянците от Ъпсурт. Няма да оценявам музиката им, защото не харесвам този жанр. По-любопитно е противопоставянето между Ицо Хазарта и Мишо Шамара. Първият печели категорично. Ицо е интелигентен човек с политическа позиция, без да бълва хамалски изрази. Има убийствено чувство за хумор и нещо много важно: умее да се майтапи със себе си. Bие представяте ли си Шамара да се самоиронизира? На него му дай да обижда. Той дори не подозира, че можеш да си политически ангажиран, без да използваш нецензурни думи от човешката анатомия и животинския свят. Ама нали му било простено, щото си бил такъв по характер. Аз пък не съм съгласен, че му е простено.

Повече в
Забавление
и
Entertainment

                                                                                        Горещата Наталия Велес

1 коментар:

  1. Шамара е смешен само за възрастните.
    Подрастващите, особено момчетата, намират за много тарикатско да си гангстер. За тях 'Куките ме гонят' е като балсам.

    ОтговорИзтриване